кадър bTVРедактор: e-mail: ГЕРБ са готови с проект за създаване на временна

...
кадър bTVРедактор: e-mail: ГЕРБ са готови с проект за създаване на временна
Коментари Харесай

ГЕРБ показва проекта на Дани Кирилов за нова Конституция на Венецианската комисия

кадър bTV

Редактор: 

e-mail: 

ГЕРБ са подготвени с план за основаване на краткотрайна парламентарна комисия за разискване на промени в Конституцията. По тяхно оферти в нея ще вземат участие по трима депутати от всяка група в Народното събрание на паритетен принцип. Това заяви националната представителка от ГЕРБ Десислава Атанасова.

Тя съобщи, че комисията няма да гледа единствено предлагането за промяна в главния закон, направено от някогашния правосъден министър Данаил Кирилов и импортирано от ГЕРБ, Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ, „ Воля “ и самостоятелни депутати, само че и всички други оферти. Комисията ще провежда кръгли маси и полемики с университетските среди и неправителствения бранш.

Десислава Атанасова заяви също, че планът за Конституция ще бъде изпратен на Европейска комисия за народна власт посредством право, известна и като Венецианската комисия. Какъвто и да е отговорът от там, той ще бъде обявен, даде обещание депутатката от ГЕРБ.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР